En professionel murer med historie – Godt, gedigent dansk håndværk til tiden

Murerfirmaet Jørn Rasmussen A/S blev etableret i 1977 og har siden da været drevet af murermester Jørn Rasmussen. Den 1. juni 2013 blev murerfirmaet overtaget af Thomas Søder og firmaet videreføres i samme ånd, for øvrigt med Jørn Rasmussen som rådgiver, i det nye firma. Vi tror på godt, gedigent dansk kvalitetsarbejde og vi arbejder altid ud fra danske standarder og sætter en ære i danske håndværkstraditioner.

Vi murer alt – og har særligt specialiseret os i:

Vi beskæftiger 10-15 murersvende og 2-3 lærlinge. Murermester Thomas Søder beskæftiger sig først og fremmest med den daglige ledelse af virksomheden, herunder kontakten til kunderne.

Murerfirma med stolte traditioner

Hos Murermester Jørn Rasmussen finder du et murerfirma med stolte traditioner og fokus på gedigent håndværk – altid til tiden. Vores medarbejdere følger traditionerne som murer, og benytter samtidig de nyeste metoder, materialer og værktøj inden for murerfaget. Vi sætter en ære i at holde vore arbejdspladser ordentlige og i at efterlade dem i pæn og rengjort stand, hvad enten vi murer hos erhvervskunder eller i private hjem.

Vi tror på at lære

Hos Murermester Jørn Rasmussen tror vi på vigtigheden i at lære fra os og være med til at forme fremtidige murere og derfor har vi altid 2-3 murerlærlinge. At have lærlinge er et stort ansvar, som vi tager meget seriøst og vi er meget opmærksomme på at lære fra os; men det er ikke kun lærlingene der lærer noget, for ofte lærer vi også nyt igennem vores lærlinge.

Hos Jørn Rasmussen går vi meget op i vores lærlinge og at de lærer et godt, gedigent håndværk. Vi bruger meget tid på vores lærlinge og forventer det samme af dem. Derfor er det vigtigt for os, at man både klare sig godt i skolen og i praksis både hos os og ude hos kunden og vi gør meget ud af at hjælpe og styrke vores lærlinge, så de bliver super gode murere!

I øjeblikket har vi to voksne lærlinge og en alm. lærling.

Interesseret i at blive lærling hos os?

Er du interesseret i at blive lærling hos os, er du altid velkommen til at ringe og tage en snak med murermester Thomas. Vi forventer du er ordentlig, engageret både hos os og på skolebænken, møder til tiden og går op i dit håndværk. Til gengæld får du et super lærerigt forløb med engagerede kollegaer, der er ivrige efter at lære fra sig.

Flere af vores lærlinge har læst videre til bygningskonstruktør, med en solid faglig erfaringen i rygsækken.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Projekter fra vores lærlinge

Projekt 2

Projekt 4

Tak for godt udført arbejde

Det job i Kongens Lyngby i går, hvor I skiftede nogle sten på en ejendom – det blev gjort til mere end 5 stjerner. Der er ryddet op, pudset vinduer og undervejs lukket døre for støv. Når jeg får brug for en murer, bliver der Jørn Rasmussen A/S. Tak for godt udført arbejde og 10 stjerner fra Kongens Lyngby

Jesper Sørensen
Privatkunde

En murer der holder hvad han lover

Hvis du skal bruge en murer, der holder hvad han lover, så skal du ringe til Thomas fra Jørn Rasmussen.

René Borg
Privatkunde

Få et uforpligtende tilbud

Seneste nyt fra
Jørn Rasmussen A/S

Vi er vilde med fliser!I dag er første efterårsmåneds dag 🍂🍁🌞, vi håber I alle har haft en god sommer 🌼🌞.Vi har haft travlt i løbet af sommeren og har bl.a fået lagt virkelig mange fliser i de danske hjem 😅🏠🚚. Vi har nogen super flisemurer som er eksperter på området. Så skal du eller nogen du kender have lagt nye eller repareret fliser på badeværelset, køkkenet, entréen ect. Så gi os et ring og vi kommer med de bedste og mest kvalificerede flisemurer! 🤩Tjek vores hjemmeside for flere billeder af vores flisearbejde https://murer-jr.dkI løbet af august har vores voksen lærling Thorbjørn bl.a været på skole  hvilet har resulteret i dette flotte flise relief arbejde 👏🤩Murermester Thomas SøderMurermester Jørn Rasmussen A/SGodt, gedigent, dansk håndværk til tiden 🙌#murer #murerjr #fliser #lærling #godtgedigentdanskhåndværktiltiden

Vi er vilde med fliser!

I dag er første efterårsmåneds dag 🍂🍁🌞, vi håber I alle har haft en god sommer 🌼🌞.

Vi har haft travlt i løbet af sommeren og har bl.a fået lagt virkelig mange fliser i de danske hjem 😅🏠🚚. Vi har nogen super flisemurer som er eksperter på området. Så skal du eller nogen du kender have lagt nye eller repareret fliser på badeværelset, køkkenet, entréen ect. Så gi os et ring og vi kommer med de bedste og mest kvalificerede flisemurer! 🤩

Tjek vores hjemmeside for flere billeder af vores flisearbejde murer-jr.dk

I løbet af august har vores voksen lærling Thorbjørn bl.a været på skole hvilet har resulteret i dette flotte flise relief arbejde 👏🤩

Murermester Thomas Søder
Murermester Jørn Rasmussen A/S

Godt, gedigent, dansk håndværk til tiden 🙌

#murer #murerjr #fliser #lærling #godtgedigentdanskhåndværktiltiden
... Se mereSe mindre

3 uger siden

Glædelig påskeI løbet af marts og april har vi flyttet adresse 😁, og er nu at finde på:Køgevej 2104621 GadstrupTidligere har der ligget et fint gammelt  gardneri som nu skaber rammerne for lager, kontor, showroom m.m 👍🏻Håber I alle har det godt og nyder det dejlige forårsvejr 🌸🌷🌞.Husk at vi passer på hinanden hver for sig 🙌.- Thomas SøderMurermester Jørn Rasmussen A/SGodt, gedigent, dansk håndværk - til tiden!#murermesterjr #paspåhiannden#godtgedigentdanskhåndværktiltiden #nyadresse

Glædelig påske

I løbet af marts og april har vi flyttet adresse 😁, og er nu at finde på:

Køgevej 210
4621 Gadstrup

Tidligere har der ligget et fint gammelt gardneri som nu skaber rammerne for lager, kontor, showroom m.m 👍🏻

Håber I alle har det godt og nyder det dejlige forårsvejr 🌸🌷🌞.

Husk at vi passer på hinanden hver for sig 🙌.

- Thomas Søder
Murermester Jørn Rasmussen A/S

Godt, gedigent, dansk håndværk - til tiden!

#murermesterjr #paspåhiannden
#godtgedigentdanskhåndværktiltiden #nyadresse
... Se mereSe mindre

5 måneder siden

Kommenter på Facebook

STORT tillykke med det nye forretnings-domicil 🤗

Tillykke med den nye adresse. God påske til jer

God påske Thomas👍

Glædelig fredag 😁

I løbet af ugen har vi været ude og lave dette flotte flise arbejde på et badeværelse 😁🏠🚽🚰🛁 . Vi synes det er eminent arbejde og derfor skulle det da deles med jer 😁💪🏻.

Hos murermester Jørn Rasmussen a/s, er vi eksperter i at lave badeværelser 🛁🚽🚰🙌, så tøv ikke med at kontakte os hvis I skal renovere eller have nyt badeværelse - så kommer vi forbi og giver et tilbud.

Husk at holde afstand og brug håndsprit, så vi kan passe på hinanden 🏠.

- Thomas Søder
Murermester Jørn Rasmussen a/s

Godt, gedigent, dansk håndværk - til tiden!

murer-jr.dk/nyt-badevaerelse/

#murermesterjr #paspåhiannden
#godtgedigentdanskhåndværktiltiden
#badeværelsesrenovering #nytbadeværelse
... Se mereSe mindre

6 måneder siden

Kommenter på Facebook

Flot arbejde 👍

Indlæs flere opslag