En professionel murer med historie – Godt, gedigent dansk håndværk til tiden

Murerfirmaet Jørn Rasmussen A/S blev etableret i 1977 og har siden da været drevet af murermester Jørn Rasmussen. Den 1. juni 2013 blev murerfirmaet overtaget af Thomas Søder og firmaet videreføres i samme ånd, for øvrigt med Jørn Rasmussen som rådgiver, i det nye firma. Vi tror på godt, gedigent dansk kvalitetsarbejde og vi arbejder altid ud fra danske standarder og sætter en ære i danske håndværkstraditioner.

Vi murer alt – og har særligt specialiseret os i:

Vi beskæftiger 10-15 murersvende og 2-3 lærlinge. Murermester Thomas Søder beskæftiger sig først og fremmest med den daglige ledelse af virksomheden, herunder kontakten til kunderne.

Murerfirma med stolte traditioner

Hos Murermester Jørn Rasmussen finder du et murerfirma med stolte traditioner og fokus på gedigent håndværk – altid til tiden. Vores medarbejdere følger traditionerne som murer, og benytter samtidig de nyeste metoder, materialer og værktøj inden for murerfaget. Vi sætter en ære i at holde vore arbejdspladser ordentlige og i at efterlade dem i pæn og rengjort stand, hvad enten vi murer hos erhvervskunder eller i private hjem.

Vi tror på at lære

Hos Murermester Jørn Rasmussen tror vi på vigtigheden i at lære fra os og være med til at forme fremtidige murere og derfor har vi altid 2-3 murerlærlinge. At have lærlinge er et stort ansvar, som vi tager meget seriøst og vi er meget opmærksomme på at lære fra os; men det er ikke kun lærlingene der lærer noget, for ofte lærer vi også nyt igennem vores lærlinge.

Hos Jørn Rasmussen går vi meget op i vores lærlinge og at de lærer et godt, gedigent håndværk. Vi bruger meget tid på vores lærlinge og forventer det samme af dem. Derfor er det vigtigt for os, at man både klare sig godt i skolen og i praksis både hos os og ude hos kunden og vi gør meget ud af at hjælpe og styrke vores lærlinge, så de bliver super gode murere!

I øjeblikket har vi to voksne lærlinge og en alm. lærling.

Interesseret i at blive lærling hos os?

Er du interesseret i at blive lærling hos os, er du altid velkommen til at ringe og tage en snak med murermester Thomas. Vi forventer du er ordentlig, engageret både hos os og på skolebænken, møder til tiden og går op i dit håndværk. Til gengæld får du et super lærerigt forløb med engagerede kollegaer, der er ivrige efter at lære fra sig.

Flere af vores lærlinge har læst videre til bygningskonstruktør, med en solid faglig erfaringen i rygsækken.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Projekter fra vores lærlinge

Projekt 2

Projekt 4

En murer der holder hvad han lover

Hvis du skal bruge en murer, der holder hvad han lover, så skal du ringe til Thomas fra Jørn Rasmussen.

René Borg
Privatkunde

Tak for godt udført arbejde

Det job i Kongens Lyngby i går, hvor I skiftede nogle sten på en ejendom – det blev gjort til mere end 5 stjerner. Der er ryddet op, pudset vinduer og undervejs lukket døre for støv. Når jeg får brug for en murer, bliver der Jørn Rasmussen A/S. Tak for godt udført arbejde og 10 stjerner fra Kongens Lyngby

Jesper Sørensen
Privatkunde

Få et uforpligtende tilbud

Seneste nyt fra
Jørn Rasmussen A/S

Kære alleHos murermester Jørn Rasmussen er vi trods Coronavirus stadig på arbejde og holder butikken åben, men vi er meget opmærksomme på hinanden, og hvis der er tegn på sygdom, er alle informerede om at blive hjemme, så de ikke bærer smitten videre til os andre.Endvidere er vi meget opmærksomme på, at vi ikke bærer noget smitte med ud til jer kunder og vi sætter ekstra pris på, at I også udøver forsigtighed ved bl.a at holde afstand og bruge håndsprit.Pas godt på jer selv og hinanden derude!- Thomas SøderMurermester Jørn Rasmussen A/SGodt, gedigent, dansk håndværk - til tiden!#murermesterjr #paspåhiannden#godtgedigentdanskhåndværktiltiden

Kære alle

Hos murermester Jørn Rasmussen er vi trods Coronavirus stadig på arbejde og holder butikken åben, men vi er meget opmærksomme på hinanden, og hvis der er tegn på sygdom, er alle informerede om at blive hjemme, så de ikke bærer smitten videre til os andre.

Endvidere er vi meget opmærksomme på, at vi ikke bærer noget smitte med ud til jer kunder og vi sætter ekstra pris på, at I også udøver forsigtighed ved bl.a at holde afstand og bruge håndsprit.

Pas godt på jer selv og hinanden derude!

- Thomas Søder
Murermester Jørn Rasmussen A/S

Godt, gedigent, dansk håndværk - til tiden!

#murermesterjr #paspåhiannden
#godtgedigentdanskhåndværktiltiden
... Se mereSe mindre

2 uger siden

Kommenter på Facebook

Super-godt billede, Thomas :-)

Flot fætter😀

Flot fyr

Kære alle dejlige følgere 😁Håber I nyder det flotte murevejr 🌞🌞. Her i januar har vi bla. lavet dette flotte flisegulv i sildebens mønster på et badeværelse 🤩.Lige badeværelser er noget vi er rigtig gode til og har stor ekspertise indenfor, ligemeget om det er et lille badeværelse eller den helt store spa oplevelse 🌟, om der skal helt nyt til eller en renovering af det gamle, står vi klar!Hos murermester Jørn Rasmussen går vi ind for gode badeværelser, da det jo er både her man starter og slutter dagen 🌞🌝I kan læse meget mere om vores ekspertise indenfor badeværelser her: https://murer-jr.dk/badevaerelse/- Murermester Thomas SøderMurermester Jørn Rasmussen a/sGodt, gedigent, dansk håndværkImage attachment

Kære alle dejlige følgere 😁

Håber I nyder det flotte murevejr 🌞🌞. Her i januar har vi bla. lavet dette flotte flisegulv i sildebens mønster på et badeværelse 🤩.

Lige badeværelser er noget vi er rigtig gode til og har stor ekspertise indenfor, ligemeget om det er et lille badeværelse eller den helt store spa oplevelse 🌟, om der skal helt nyt til eller en renovering af det gamle, står vi klar!

Hos murermester Jørn Rasmussen går vi ind for gode badeværelser, da det jo er både her man starter og slutter dagen 🌞🌝

I kan læse meget mere om vores ekspertise indenfor badeværelser her: murer-jr.dk/badevaerelse/

- Murermester Thomas Søder
Murermester Jørn Rasmussen a/s

Godt, gedigent, dansk håndværk
... Se mereSe mindre

2 måneder siden

Kommenter på Facebook

Wauw det er flot👍🏻

Super flotte fliser!

Indlæs flere opslag