Vi har gennem tiden opnået mange års erfaring indenfor erhverv. Dette betyder vi har håndteret rigtig mange forskellige slags opgaver inden for erhvervsområdet og vi kan lide at få en udfordring. De mange forskelligartede opgaver vi udfører for private, erhverv og for det offentlige, betyder at vi hele tiden er opdateret med de nyeste metoder og teknikker.

Vi er tit ude at lave forskelligt arbejde for virksomheder, som ligger i Storkøbenhavn, men også i Roskilde og Køge.

Vi har bl.a. arbejdet for:

  • Novo Nordisk Pharmatech - Køge
  • CP Kelco - Lille Skensved
  • CBRE ejendomsadministration
  • Thylander Gruppen
  • KEHgruppen Facility Management
  • KAB – København

Vi ved det er vigtigt at have styr på projektet og kvaliteten, når man arbejder med et stort projekt og derfor har vi også dokumentationen i orden. Vi kan bl.a. dokumentere, at vi overholder GMP og levnedsmiddels standarder. Vi går meget op i kvalitetssikring, datablade m.m. og vi overholder vores deadlines, såfremt I også overholder jeres. Dette betyder at vi har mange tilbagevendende kunder og at du trygt kan overlade dit murer- eller gulvprojekt til os.

Vi forstår vigtigheden i at overholde deadlines og hvis I står i en akut situation, rykker vi gerne ud, uanset om det er aften, nat eller weekend – Vi stiller op, så I kan overholde jeres deadlines.

Kontakt din murer

Har du nogen spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med, så er du velkommen til at sende os en mail via kontaktformularen her på siden.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på tlf: 29 68 48 11 for en snak omkring jeres næste projekt.

Tak for godt udført arbejde

Fem gule stjerner

Det job i Kongens Lyngby i går, hvor I skiftede nogle sten på en ejendom – det blev gjort til mere end 5 stjerner. Der er ryddet op, pudset vinduer og undervejs lukket døre for støv. Når jeg får brug for en murer, bliver der Jørn Rasmussen A/S. Tak for godt udført arbejde og 10 stjerner fra Kongens Lyngby

Jesper SørensenPrivatkunde

En murer der holder hvad han lover

Fem gule stjerner

Hvis du skal bruge en murer, der holder hvad han lover, så skal du ringe til Thomas fra Jørn Rasmussen.

René BorgPrivatkunde

Få et uforpligtende tilbud