Kalkning af hus

Hvis du ønsker en flot facaderenovering med kalkning af hus med kulekalk, så kontakt Murerfirmaet Jørn Rasmussen allerede i dag.

Kalkning af huset forlænger facadens levetid

Hvis du har en ejendom, der er bygget før 1960, er den sandsynligvis bygget med kalk. Det skal du være glad for, idet et hus der er bygget med kalk, har nogle særlige kvaliteter. Kalk er åndbart og det gavner dit indeklima og forebygger de fugtproblemer, der ofte kan opstå i en ejendom, der er for tæt. Kalk har nogle åbne porer og dét bevirker, at muren kan ånde og at fugt kan komme ud.

Typiske fejl på kulekalk huse er, at de er blevet malet med en plastik-baseret maling således overfladen bliver helt tæt og huset derved ikke kan ånde, hvilket betyder, at efter et stykke tid vil malingen begynde at revne og skalle af, til stor ærgrelse for husets ejer. Dette har vi helt styr på og derfor kan du roligt overlade renoveringen og kalkningen af huset til os.

Kalkning af hus med Kule kalk

Kulekalk er porøst og det medfører en meget gavnlig indflydelse på at huset kan ånde og murværkets mulighed for at give sig og arbejde.

Hos Murerfirmaet Jørn Rasmussen har vi stor ekspertise inden for kalkning af hus med kulekalk og kan lave den flotteste facade, der samtidig gør, at huset er sundt at bo i. Vi vejleder gerne om de muligheder, der er for kalkning af hus, så du kan vælge den overfladebehandling, der passer bedst.

Kalkning af hus er, ud over de åbenbare sundhedsmæssige aspekter frem for fx plastprodukter, også en relativt billig løsning, både fordi kalken ikke er blandt de dyreste materialer, men er et naturprodukt, og fordi kalkning af hus holder meget længe, hvis facaden ikke forinden er blevet behandlet med plast- eller cementbaserede materialer. Netop fordi kalkning af hus har en lang holdbarhed, er et rent naturprodukt og også kan tones i uendeligt mange nuancer, er det en meget populær type facaderenovering.

Vi står for kalkning af hus med Kule kalk fra start til slut

For at opnå et godt resultat er det vigtigt, at der både forbehandles og efterbehandles korrekt og omhyggeligt ved kalkning af hus – og det gør Murerfirmaet Jørn Rasmussen. Du kan være helt tryg ved, at vi håndterer alle faser grundigt, og uden at du får svinet noget til. Vi sætter en ære i at dække af og rydde op – så din opgave er faktisk bare at nyde resultatet. Og du kan være sikker på, at vi overholder alle aftaler om tider og pris. Det kalder vi: Godt håndværk – til tiden.

Kalkning af hus med Kule kalk har flere faser – og Murerfirmaet Jørn Rasmussen varetager typisk kalkning af hus således:

  • Klargøring af facaden – vi renser for løs kalk og snavs og vasker facaden i rent vand – er det nødvendigt, kan man højtryksspule
  • Forvanding af facaden – vi gør facaden fugtig og bruger evt. kalkvand – og når den har suget let, er den klar til næste trin i processen.
  • Selve kalkning af hus med Kule kalk – vi arbejder vådt-i-vådt – og stryger på med det rigtige håndelag
  • Forsegling med kalkvand – et døgns tid efter sidste lag kalkning af hus

Få et tilbud på kalkning af hus med Kule kalk

Vi står for kalkning af huse i Storkøbenhavn, Køge, Ringsted og Roskilde og kommer gerne forbi, for at give dig et uforpligtende tilbud.
Kontakt os via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 29 68 48 11 – så er din murer på vej.

Tak for godt udført arbejde

Fem gule stjerner

Det job i Kongens Lyngby i går, hvor I skiftede nogle sten på en ejendom – det blev gjort til mere end 5 stjerner. Der er ryddet op, pudset vinduer og undervejs lukket døre for støv. Når jeg får brug for en murer, bliver der Jørn Rasmussen A/S. Tak for godt udført arbejde og 10 stjerner fra Kongens Lyngby

Jesper SørensenPrivatkunde

En murer der holder hvad han lover

Fem gule stjerner

Hvis du skal bruge en murer, der holder hvad han lover, så skal du ringe til Thomas fra Jørn Rasmussen.

René BorgPrivatkunde

Få et uforpligtende tilbud