Nyt badeværelse efter
dine behov

Drømmer du om et helt nyt badeværelse lige efter dine ønsker og behov? Så kan vi hos Murerfirmaet Jørn Rasmussen hjælpe dig.

Specialiseret i opføring af nyt badeværelse

Skal du i gang med at bygge helt ny bolig? Eller er dit nuværende badeværelse ikke til at redde med en renovering? Så skal du overveje at få opført et helt nyt badeværelse. Vi lægger vægt på det gode håndværk i alt vores arbejde.

Badeværelset er et rum som man benytter flere gange om dagen. Det er derfor rart at det også er et rum man trives i. Når du skal have opført et nyt badeværelse, rådgiver vi dig så du får den bedst mulige løsning. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde frem til hvordan vi indfrier dine badeværelsesdrømme.

Når du skal have nyt badeværelse er vi med fra start til slut

Vi kan hjælpe i hele processen når du skal have lavet nyt badeværelse. Som murer har vi fuldstændig styr på processerne omkring klinker, fliser, armaturer, vandrør osv. Derudover har vi en masse gode samarbejdspartnere fra andre faggrupper. Dette gør at vi også kan hjælpe dig med finish i form af lys, malerarbejde eller andet.

Vil du gerne have opført et nyt badeværelse hurtigt kan vi også være behjælpelige. Har du alle materialer, som klinker, fliser og armaturer inden vi påbegynder vores arbejde, kan vi have dit nye og flotte badeværelse klart på helt ned til tre uger.
Har du brug for at få os til at skaffe materialerne, hjælper vi selvfølgelig med at finde de materialer der passer præcis til dine behov.

Der er mange overvejelser

Når du skal have lavet et helt nyt badeværelse er der mange beslutninger der skal overvejes. Du laver ikke blot en investering i dit eget velvære, men også i husets værdi. Derfor er det vigtigt at du overvejer alle valg af materialer. Det er her vi hjælper dig ved at rådgive til den optimale løsning.

Du skal bl.a. overveje

  • Vægge – skal de være vandskurede, opmurede, med klinker, fliser etc.?
  • Gulve – skal der lægges fliser, klinker, beton etc.?
  • Loftet – skal der opsættes filtset, gips, skal der være LED-belysning etc.?
  • Installationer og sanitet – skjult rørføring, armaturer med eller uden sensor-funktion, hvidt porcelæn, granitvask etc.?
  • Bad – skal der være en bruseniche med glasvæg eller muret væg, badekar, jacuzzi etc.?

Vi hjælper både privatkunder og erhverv når der skal opføres nyt badeværelse. Du kan tage os med på råd ved alle ovenstående valg.

Lad os hjælpe dig fra drøm til virkelighed

Vi kommer ud til dig og besigtiger opgaven. I denne forbindelse tager vi også en dybdegående snak, så vi kender til alle dine behov. På den måde kan vi give dig et uforpligtende og gennemtænkt tilbud.

Kontakt os via kontaktformularen på siden her eller ring til os på telefon 29 68 48 11. Så står vi klar til at opfylde dine drømme for et nyt badeværelse.

Tak for godt udført arbejde

Fem gule stjerner

Det job i Kongens Lyngby i går, hvor I skiftede nogle sten på en ejendom – det blev gjort til mere end 5 stjerner. Der er ryddet op, pudset vinduer og undervejs lukket døre for støv. Når jeg får brug for en murer, bliver der Jørn Rasmussen A/S. Tak for godt udført arbejde og 10 stjerner fra Kongens Lyngby

Jesper SørensenPrivatkunde

En murer der holder hvad han lover

Fem gule stjerner

Hvis du skal bruge en murer, der holder hvad han lover, så skal du ringe til Thomas fra Jørn Rasmussen.

René BorgPrivatkunde

Få et uforpligtende tilbud