Facaderenovering

Trænger facaden til et løft? Murermester Jørn Rasmussen er ekspert i facaderenovering, om det er et nyere eller ældre hus, kan du trygt overlade projektet til Murermester Jørn Rasmussen.

Giv huset nyt liv med en facaderenovering

Som årene går, slider det danske vejr på husfacaderne og efterhånden ser de færreste huse ud, som da de stod flotte og nybyggede eller -renoverede. Så kan det være tid til en facaderenovering, der kan friske hele husets facade op på ny.
Hos Murermester Jørn Rasmussen er vi eksperter i at forvandle den mest triste husfacade til et næsten nyt hus med en facaderenovering. Det kan give såvel huset som hele kvarteret et løft og er med til at øge husets værdi. Uanset om du vil sælge eller ej, fremstår dit hus mere velplejet og det er en daglig fornøjelse at se på.

Skal du have lavet en facaderenovering på en fredet ejendom, står vi også klar. Vi har flere års erfaring med at renovere fredede ejendomme med et fantastisk resultat. Vi har stor erfaring og kompetencer med det delikate arbejde det er at renovere fredede ejendomme og ved hvad der skal til af dokumentation, kvalitetssikring m.v. Derfor kan du trygt overlade renoveringen af din fredede ejendom til os – så tøv ikke med at kontakte os og få et tilbud.

En facaderenovering er også en økonomisk gevinst

Udover at en facaderenovering gør huset meget flottere, kan du med en facaderenovering også få mere udbytte af dine energikroner. Vi gør huset tættere, så varmen ikke fiser ud, men bliver inde, hvor du har betalt for, at den skal være. Vi undersøger huset for revner i facade og sokkel, inden vi laver facaderenovering, og tætner de steder, hvor ujævnheder og huller kan lade varmen slippe ud og fugt og kulde komme ind. Med en facaderenovering får du et langt bedre indeklima.

Det genindførte håndværkerfradrag giver også mulighed for at fratrække udgifterne til arbejdslønnen til håndværksydelser med grønt sigte, og det gælder både isolering og maling af facaden ved facaderenovering – læs gerne mere på SKATs hjemmeside her.

Vil du ændre din boligs fremtoning?

Med facaderenovering har du muligheden for at ændre din husfacade gennemgående eller at få den bragt tilbage til den stil, huset oprindeligt var bygget i. Valget er dit – skal det være filtset, sandblæst, kalket eller malet?

Der er flere faser i facaderenovering, og typisk laver Murermester Jørn Rasmussen:

  • Reetablering – vi udbedrer huller og revner
  • Rensning – med vand eller sand
  • Genopbygning – vi murer hvor nødvendigt
  • Reparation – er der mere gennemgående skader, fx sætningsskader, udbedres de også
  • Finish – her vælger du, hvordan du ønsker, facaden skal fremstå med et flot endeligt resultat

En facaderenovering er en forbedring af husets facade, hvor du både forbedrer husets udseende, men også forlænger facadens holdbarhed betydeligt. Forhåbentlig til daglig glæde. Vi går ikke, før du er tilfreds – også med oprydningen. Vi vil jo gerne kunne komme igen.

Lad os drøfte facaderenovering i Storkøbenhavn, Køge, Ringsted og Roskilde

Vi starter gerne murerbilen og kommer ud for at kigge på dit behov for facaderenovering og vil naturligvis gerne give dig et uforpligtende tilbud.
Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 29 68 48 11 – måske er vi lige ude at lave en anden flot facaderenovering, så læg gerne en besked og vi vender tilbage.

Tak for godt udført arbejde

Det job i Kongens Lyngby i går, hvor I skiftede nogle sten på en ejendom – det blev gjort til mere end 5 stjerner. Der er ryddet op, pudset vinduer og undervejs lukket døre for støv. Når jeg får brug for en murer, bliver der Jørn Rasmussen A/S. Tak for godt udført arbejde og 10 stjerner fra Kongens Lyngby

Jesper Sørensen
Privatkunde

En murer der holder hvad han lover

Hvis du skal bruge en murer, der holder hvad han lover, så skal du ringe til Thomas fra Jørn Rasmussen.

René Borg
Privatkunde

Få et uforpligtende tilbud