Facaderenovering med fokus
på godt håndværk

Trænger facaden til et løft? Murerfirmaet Jørn Rasmussen er ekspert i facaderenovering. Om det er et nyere eller ældre hus, kan du trygt overlade projektet til os.

Giv huset nyt liv med renovering af facade

Som årene går, slider det danske vejr på husfacaderne. Derfor ser de færreste huse ud, som da de stod nybyggede eller nyrenoverede. Derfor kan det være tid til en facaderenovering, der kan friske boligens facade op på ny.
Hos Murerfirmaet Jørn Rasmussen er vi eksperter i at forvandle den mest triste husfacade til et nærmest nyt hus med effektiv facaderenovering. Det kan give huset et tiltrængt løft samt være med til at øge husets værdi. Uanset om du skal sælge eller ej, fremstår dit hus mere velplejet og er en daglig fornøjelse at se på når du har fået foretaget en renovering af facade.

Skal du have lavet en facaderenovering på en fredet ejendom, så står vi også klar. Vi har flere års erfaring med at renovere fredede ejendomme med en fantastisk resultat. Vi har erfaring og kompetencer med det delikate arbejde, det er at renovere fredede ejendomme. Derfor ved vi hvad der skal til af dokumentation, kvalitetssikring etc. Derfor kan du trygt overlade renovering af dine fredede ejendom til os. Så tøv ikke med at kontakte os for at få et gennemtænkt tilbud.

En facaderenovering er også en økonomisk gevinst

Udover at en facaderenovering gør huset meget flottere, så kan du med renovering af facade også få mere udbytte af dine energikroner. Da vi har en DTU-certificeret energikonsulent i virksomheden, kan vi også hjælpe med optimal facadeisolering. Vi gør huset tættere, så varmen ikke længere fiser ud, men bliver indenfor, hvor du har betalt for at den skal være. Vi undersøger huset for revner i facade og sokkel, inden vi vi påbegynder facaderenovering. Vi tætner de steder, hvor ujævnheder og huller kan lade varmen slippe ud og lade fugt og kulde komme ind. Med en grundig renovering af facaden får du et langt bedre indeklima.

Håndværkerfradraget giver også mulighed for at fratrække udgifterne til arbejdslønnen til håndværksydelser der har grønt sigte. Det gælder både isolering og maling ved renovering af facade. Læs gerne mere på SKAT’s hjemmeside her.

Vil du ændre din boligs fremtoning?

Med facaderenovering har du muligheden for at ændre udtrykket på din husfacade fuldstændig, eller få den bragt tilbage til den stil, huset oprindelig var bygget i. Om det skal være filtset, sandblæst, kalket eller malet er også op til dig.

Der er flere faser i en facaderenovering. Typisk udfører vi følgende:

  • Reetablering – vi udbedrer huller og revner
  • Rensning – med vand eller sand
  • Genopbygning – vi murer hvor nødvendigt
  • Reparation – er der mere gennemgående skader, fx sætningsskader, udbedres de også
  • Finish – her vælger du, hvordan du ønsker, facaden skal fremstå med et flot endeligt resultat

En facaderenovering er en forbedring af husets ydre, hvor du både forbedrer huset udseende, men også forlænger facades holdbarhed markant. Vi går ikke før du er tilfreds, også med oprydningen. Vi vil jo gerne kunne komme igen næste gang du har et projekt, hvor du skal bruge en dygtig murer.

Lad os drøfte dit projekt

Vi starter gerne bilen og kommer ud for at kigge på dine behov for facaderenovering. Når vi har besigtiget din opgave giver vi gerne et uforpligtende og gennemtænkt tilbud. Vi har gennem tiden kørt meget i København, men hjælper gerne kunder i alt fra Ringsted og Køge til Roskilde.

Kontakt os enten via formularen på siden her, eller på telefon 29 68 48 11. Måske er vi lige ude og lave en anden flot facaderenovering, så læg en besked så vender vi tilbage.

Tak for godt udført arbejde

Fem gule stjerner

Det job i Kongens Lyngby i går, hvor I skiftede nogle sten på en ejendom – det blev gjort til mere end 5 stjerner. Der er ryddet op, pudset vinduer og undervejs lukket døre for støv. Når jeg får brug for en murer, bliver der Jørn Rasmussen A/S. Tak for godt udført arbejde og 10 stjerner fra Kongens Lyngby

Jesper SørensenPrivatkunde

En murer der holder hvad han lover

Fem gule stjerner

Hvis du skal bruge en murer, der holder hvad han lover, så skal du ringe til Thomas fra Jørn Rasmussen.

René BorgPrivatkunde

Få et uforpligtende tilbud