Epoxy gulv

Går du med planer om et nyt epoxy gulv?
Murerfirmaet Jørn Rasmussen ApS kan lægge det helt perfekt.

Et epoxy gulv er ikke populært uden grund

Oprindeligt er epoxy gulve fremstillet og velkendt i industriel sammenhæng, på grund af dets mange gode egenskaber. Ikke mindst slidstyrke og hårdførhed har gjort det til et sikkert og oplagt valg i de lokaler, hvor der skal kunne tåles meget, som produktionsvirksomheder mm. Men epoxy kan også bruges til meget andet – et gult køkkengulv, et badeværelsesgulv i flere farver, overfladebehandlinger m.m. – det er kun fantasien der sætter grænser.

Epoxy gulve er såkaldt kunstharpiks, et tokomponentmateriale, der kan være giftigt i flydende tilstand, hvis man kommer i berøring med det, men er helt ufarligt når det er hærdet. Hos Jørn Rasmussen er vi specialister i epoxy og du kan trygt overlade projektet til os.

Mange fordele ved epoxy gulv

Epoxy gulve er også blevet meget populært, fordi det kan tilpasses en moderne indretningsstil og kan varieres på utallige måder med forskellige farver og farvekombinationer. Hvis man ønsker et råt og lidt industrielt look – New York’er-look – kan et epoxy gulv være fx gråt og ensfarvet og få et betonagtigt udtryk, men hvis man ønsker mere ”glam”, kan man kombinere flere farver som giver et fantastisk spil i overfladen.

Ønsker man at lave et opholdsrum til et rum med glade farver, fx i en institution, kan der tilsættes et hav af forskellige farvetoner, så der virkelig kan leges med gulvets udseende. Det har gjort epoxy gulvet meget populært i institutioner, også fordi det netop er så nemt at rengøre og samtidig kan tåle alle former for slid, stort set uden at det kan ses på gulvet. Og så kan man jo lige lægge en hinkebane ind, mens man er i gang!

  • Har exceptionelt god slidstyrke
  • Har stor hårdførhed
  • Er hurtigt og nemt at rengøre

Nyt badeværelse, bryggers eller køkken med epoxy gulv

Endelig er epoxy gulv også blevet et oplagt valg i køkken og bryggers og ikke mindst i badeværelset, fordi det tåler fugt og kan lægges perfekt i alle rum – af en professionel vel at mærke. Det er ikke ufarligt at beskæftige sig med, mens det hærder og derfor kan du trygt lade Murerfirmaet Jørn Rasmussen lægge dit nye epoxy gulv.

Vi ved, hvad vi har med at gøre – og kan give dig det flotteste epoxy gulv i de rum, hvor du både slider meget på gulvet, har fugt og samtidig ønsker noget flot at se og stå på. Epoxy gulve er et rigtig godt alternativ til fliser, også fordi der ingen fuger er. Dog skal man være opmærksom på, at et epoxy gulv bliver meget glat når det er vådt og derfor ikke fungerer optimalt hos børn og ældre mennesker.

Kontakt os gerne

Vi kører dagligt ud i hele Storkøbenhavn, Køge, Ringsted og Roskilde og vil gerne komme forbi for at drøfte dine tanker om et epoxy gulv. Vi udfører også injektion i beton med epoxy og PU materialer. Vi laver både store og små opgaver.

Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 29 68 48 11 – så er dit epoxy gulv tættere på, end du aner.

Tak for godt udført arbejde

Fem gule stjerner

Det job i Kongens Lyngby i går, hvor I skiftede nogle sten på en ejendom – det blev gjort til mere end 5 stjerner. Der er ryddet op, pudset vinduer og undervejs lukket døre for støv. Når jeg får brug for en murer, bliver der Jørn Rasmussen A/S. Tak for godt udført arbejde og 10 stjerner fra Kongens Lyngby

Jesper SørensenPrivatkunde

En murer der holder hvad han lover

Fem gule stjerner

Hvis du skal bruge en murer, der holder hvad han lover, så skal du ringe til Thomas fra Jørn Rasmussen.

René BorgPrivatkunde

Få et uforpligtende tilbud