Nyt badeværelse & renovering
i Storkøbenhavn

Drømmer du om nyt badeværelse – eller om en renovering af det, du har? Lad Murermester Jørn Rasmussen realisere et flot nyt badeværelse.

Renovering af badeværelse, eller helt nyt?

Hvis man har overtaget en ejendom af lidt ældre dato, vil de fleste på et tidspunkt drømme om at få et nyt badeværelse. Hos Murermester Jørn Rasmussen hjælper vi gerne med at gøre drømmen til virkelighed. Vi har specialiseret os i badeværelser og har stor erfaring herom, hvorfor du trygt kan regne med os til realiseringen af dit drømme badeværelse. Uanset om du ønsker et helt nyt badeværelse eller en renovering af det, du har, har vi ekspertisen og erfaringen til at løse opgaven – det kalder vi: Godt håndværk – til tiden!

Badeværelset er et rum vi bruger flere gange om dagen og derfor skal det også være i orden og rart at komme ind i. Måske er de lysegrønne kakler, de brune blomster eller de mønstrede fliser ikke længere det, du helst vil se på, når du går ud i dit badeværelse… I dag findes der rigtig mange løsninger, så du kan få skabt et nyt badeværelse i lige præcis den stil, du drømmer om. Der kan sagtens være elementer i dit nuværende badeværelse, der kan bevares og bygges videre på, så derfor kan det være, at en renovering er løsningen i stedet for et helt nyt badeværelse. Tag os med på råd – måske har vi et par løsningsforslag, du ikke selv har overvejet.

Vi er specialister i at lave badeværelser og vores dygtige murere kan lave dit helt nye badeværelse på bare tre uger, forudsat at alle materialer er tilstede og vi har optimale arbejdsforhold. Så giv os et kald og start dit badeværelsesprojekt allerede i dag.

Fokus på wellness og energi

I tidligere tider skulle badeværelset blot være funktionelt og man brugte helst så lidt tid som muligt i det. I dag skal et nyt badeværelse også være et rum til wellness og afslapning og samtidig kan man designe rummet, så energiomkostningerne bliver mindre med fx nye installationer, bedre isolering, vandbesparende armaturer mm. – det giver god energi, på flere planer!

Hos Murermester Jørn Rasmussen har vi specialiseret os i at skabe et smukt nyt badeværelse, uanset hvilken ejendom det skal være i og hvilken stilart du ønsker. Murermester Jørn Rasmussen, er en murer du kan føle dig tryg ved.

Nyt badeværelse er en stor beslutning

Med et nyt badeværelse foretager du en investering i husets værdi, men det er også en investering, du skal glædes over hver dag fremover. Derfor er det vigtigt, at du tænker over:

  • Vægge – vandskurede, filtsede, murede, med klinker, fliser eller?
  • Gulve – fliser, klinker, beton, træ, epoxy, eller?
  • Loft – filtset, gips, med LED-belysning, eller?
  • Installationer og sanitet – skjult rørføring, gammeldags armaturer eller med sensor-funktion, hvidt porcelæn, granitvask, eller?
  • Bad – bruseniche med glasvæg eller muret væg, badekar, jacuzzi, eller?

Lad os drøfte nyt badeværelse allerede i dag

Vi starter murerbilen og kører ud og laver nye badeværelser hver dag i hele Storkøbenhavn, Køge, Ringsted og Roskilde og vi kommer gerne forbi for at drøfte dine planer om dit drømme badeværelse.

Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 29 68 48 11 – så er vi på vej!

En murer der holder hvad han lover

Hvis du skal bruge en murer, der holder hvad han lover, så skal du ringe til Thomas fra Jørn Rasmussen.

René Borg
Privatkunde

Tak for godt udført arbejde

Det job i Kongens Lyngby i går, hvor I skiftede nogle sten på en ejendom – det blev gjort til mere end 5 stjerner. Der er ryddet op, pudset vinduer og undervejs lukket døre for støv. Når jeg får brug for en murer, bliver der Jørn Rasmussen A/S. Tak for godt udført arbejde og 10 stjerner fra Kongens Lyngby

Jesper Sørensen
Privatkunde

Få et uforpligtende tilbud