Vi udfører kvalitets murerarbejde i hele Storkøbenhavn samt på Midtsjælland

Papirisolering i Køge & København

Hvis du går og tænker på at få dit hus energirenoveret, så er papirisolering måske svaret. Kontakt Murermester Jørn Rasmussen for at høre nærmere om mulighederne.

Hvad er fordelene ved papirisolering?

For ganske få år siden var der ingen, der havde hørt om, at man kunne isolere huse med papir. I dag er papirisolering det optimale valg af isoleringsmateriale, både når man kigger på isoleringsegenskaberne, varmeregningen, miljøet og ikke mindst prisen for selve isoleringen eller efterisoleringen. Papirisolering har været anvendt i USA siden 1892, så der er generelt lang erfaring med denne type isolering.

Papirisolering er fantastisk velegnet til alle former for byggeri og i form af granulat har papir rigtigt gode isoleringsegenskaber til både nybyggeri og efterisolering. Med papirisolering undgår du fx kuldebroer.

Papirisolering holder effektivt på varmen i boligen

Ved en energirenovering af din bolig med papirisolering kan du både forøge husets værdi og samtidig opleve en fordelagtig besparelse. Ud over en besparelse på varmeregningen vil du også opleve en række andre fordele ved at isolere husets loft eller hulmure: Slut med at skulle skrue voldsomt op for radiatorerne, når det er ekstra koldt udenfor, og slut med at sidde i træk op ad en kold og utæt ydermur. Dertil kommer, at evt. støjgener udefra minimeres. Et korrekt isoleret hus – og det sørger Murermester Jørn Rasmussen for – sikrer samtidigt, at varmen holdes ude om sommeren, dvs. at du vil kunne mærke forskel både sommer og vinter.

Ved isolering/efterisolering med papir opnår nu bl.a. følgende fordele:

  • Langt bedre indeklima – dit hus kan ånde
  • Naturlig grøn profil – langt størsteparten af materialet er genbrugsmateriale
  • Holder varmen inde om vinteren – varmen ude om sommeren
  • Effektiv lydisolering – året rundt

Ud over de energimæssige fordele er der selvfølgelig betydelige økonomiske fordele. Og husk, at det såkaldte håndværkerfradrag giver mulighed for at fratrække udgifterne til arbejdslønnen til håndværksydelser med grønt sigte. Læs evt. mere på SKAT’ hjemmeside her.

Hvor og hvordan anvendes papirisolering?

Papirisolering anvendes primært i loftskonstruktioner, i hulrum, i etageadskillelser og i skillevægge. Papirisoleringen blæses ind i lofter og i hulmure ved hjælp af en maskine, der arbejder med et meget højt tryk (samme princip som en højtryksspuler). Det høje tryk sikrer, at papirisoleringen når ud i selv de yderste sprækker og revner og lægger sig jævnt overalt.

Tal med din murermester

Murermester Jørn Rasmussen har specialiseret sig i papirisolering. Vi starter gerne murerbilen og kører ud for at drøfte dine tanker og spørgsmål omkring papirisolering eller efterisolering. Kontakt os på 29 68 48 11 og hør nærmere om mulighederne.

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Medlem af BYG garanti - for din sikkerhed
  • Tilfredse kunder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Spørgsmål?

Ring på
29 68 48 11
og hør nærmere om
mulighederne.

Find os på Facebook