Vi udfører kvalitets murerarbejde i hele Storkøbenhavn samt på Midtsjælland

Nyt badeværelse & renovering i Køge & København

Nyt badeværelse i Køge, Roskilde & København

Drømmer du om nyt badeværelse – eller om en renovering af det, du har? Lad Murermester Jørn Rasmussen skabe dig et flot nyt badeværelse.

Renovering af badeværelse eller helt nyt?

Hvis man har overtaget en ejendom af lidt ældre dato, vil de fleste på et tidspunkt drømme om at få et nyt badeværelse. Hos Murermester Jørn Rasmussen hjælper vi gerne med at gøre drømmen til virkelighed.

Uanset om du ønsker et helt nyt badeværelse eller en renovering af det, du har, har vi ekspertisen og erfaringen til at løse opgaven – det kalder vi: Godt håndværk – til tiden!

Måske er de lysegrønne kakler, de brune blomster eller de mønstrede fliser ikke længere det, du helst vil se på, når du går ud i dit badeværelse. I dag findes der rigtig mange løsninger, så du kan få skabt et nyt badeværelse i lige præcis den stil, du drømmer om. Der kan sagtens være elementer i dit nuværende badeværelse, der kan bevares og bygges videre på, så derfor kan det være, at en renovering er løsningen i stedet for et helt nyt badeværelse. Tag os med på råd – måske har vi et par løsningsforslag, du ikke selv havde fået øje på.

Fokus på wellness og energi

I tidligere tider skulle badeværelset blot være funktionelt, og man brugte helst så lidt tid som muligt i det. I dag skal et nyt badeværelse også være et rum til wellness og afslapning, og samtidig kan man designe rummet, så energiomkostningerne bliver mindre med fx nye installationer, bedre isolering, vandbesparende armaturer mm. – det giver god energi på flere planer!

Hos Murermester Jørn Rasmussen har vi specialiseret os i at skabe et smukt nyt badeværelse, uanset hvilken ejendom det skal være i, og hvilken stilart du ønsker.

Nyt badeværelse er en stor beslutning

Med et nyt badeværelse foretager du en investering i husets værdi, men det er også en investering, du skal glædes over hver dag fremover. Derfor er det vigtigt, at du tænker over:

  • Vægge – vandskurede, filtsede, murede, med klinker, fliser eller?
  • Gulve – fliser, klinker, beton, træ – eller?
  • Loft – filtset, gips, med halogener – eller?
  • Installationer og sanitet – skjult rørføring, gammeldags armaturer eller med sensor-funktion, hvidt porcelæn, granitvask – eller?
  • Bad – bruseniche med glasvæg eller muret væg, badekar, jacuzzi – eller?

Lad os drøfte nyt badeværelse allerede i dag

Vi starter murerbilen for at køre ud og lave nyt badeværelse i Køge, Ringsted og Roskilde hver dag, ligesom vi også gerne kører til København, og vi kommer gerne for at drøfte dine planer om et nyt badeværelse. Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 29 68 48 11 – så er vi på vej!

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Medlem af BYG garanti - for din sikkerhed
  • Tilfredse kunder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Spørgsmål?

Ring på
29 68 48 11
og hør nærmere om
mulighederne.

Find os på Facebook