Vi udfører kvalitets murerarbejde i hele Storkøbenhavn samt på Midtsjælland

Kalkning af hus i Køge & København med Kule kalk

kalkning af hus i Køge, Roskilde & København

Hvis du ønsker en flot facaderenovering med kalkning af hus med Kule kalk, så kontakt Murermester Jørn Rasmussen.

Kalkning af hus forlænger facadens levetid

Hvis du har en ejendom, der er bygget før 1960, er den sandsynligvis bygget med kalk. Det skal du være glad for, idet et hus, der er bygget med kalk, har nogle særlige kvaliteter. Kalk er åndbart, og det gavner dit indeklima og forebygger de fugtproblemer, der ofte kan opstå i en ejendom, der er for tæt. Kalk har nogle åbne porer, og det bevirker, at muren kan ånde, og at fugt kan komme ud.

Kalkning af hus med Kule kalk

Kule kalk er porøst, og det medfører en meget gavnlig indflydelse på varmeisoleringen og murværkets mulighed for at give sig og arbejde.

Hos Murermester Jørn Rasmussen har vi stor ekspertise inden for kalkning af hus med Kule kalk og kan lave den flotteste facade, der samtidig gør, at huset er sundt at bo i. Vi vejleder gerne om de muligheder, der er for kalkning af hus, så du kan vælge den overfladebehandling, der passer bedst.

Kalkning af hus er, ud over de åbenbare sundhedsmæssige aspekter frem for fx plastprodukter, også en relativt billig løsning, både fordi kalken ikke er blandt de dyreste materialer, men er et naturprodukt, og fordi kalkning af hus holder meget længe, hvis facaden ikke forinden er blevet behandlet med plast- eller cementbaserede materialer. Netop fordi kalkning af hus har en lang holdbarhed, er et rent naturprodukt og også kan tones i uendeligt mange nuancer, er det en meget populær type facaderenovering.

Vi står for kalkning af hus med Kule kalk fra start til slut

For at opnå et godt resultat er det vigtigt, at der både forbehandles og efterbehandles korrekt og omhyggeligt ved kalkning af hus – og det gør Murermester Jørn Rasmussen. Du kan være helt tryg ved, at vi håndterer alle faser grundigt, og uden at du får svinet noget til. Vi sætter en ære i at dække af og rydde op – så din opgave er faktisk bare at nyde resultatet. Og du kan være sikker på, at vi overholder alle aftaler om tider og pris. Det kalder vi: Godt håndværk – til tiden.

Kalkning af hus med Kule kalk har flere faser – og Murermester Jørn Rasmussen varetager typisk kalkning af hus således:

  • Klargøring af facaden – vi renser for løs kalk og snavs og vasker facaden i rent vand – er det nødvendigt, kan man højtryksspule
  • Forvanding af facaden – vi gør facaden fugtig og bruger evt. kalkvand – og når den har suget let, er den klar til næste trin i processen.
  • Selve kalkning af hus med Kule kalk – vi arbejder vådt-i-vådt – og stryger på med det rigtige håndelag
  • Forsegling med kalkvand – et døgns tid efter sidste lag kalkning af hus

Få et tilbud på kalkning af hus med Kule kalk

Vi står for kalkning af hus i Køge, Ringsted, Roskilde og også gerne København, og kommer gerne for at give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 29 68 48 11 – så er din murer på vej.

Save

Save

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Medlem af BYG garanti - for din sikkerhed
  • Tilfredse kunder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Spørgsmål?

Ring på
29 68 48 11
og hør nærmere om
mulighederne.

Find os på Facebook