Vi udfører kvalitets murerarbejde i hele Storkøbenhavn samt på Midtsjælland

Facaderenovering i Køge & København

facaderenovering i Køge, Roskilde & København

Trænger facaden til et løft? Murermester Jørn Rasmussen er ekspert i facaderenovering.

Giv huset nyt liv med en facaderenovering

Som årene går, slider det danske vejr på husfacaderne, og efterhånden ser de færreste huse ud, som da de stod flotte og nybyggede eller renoverede. Så kan det være tid til en facaderenovering, der kan friske hele husets facade op på ny.

Hos Murermester Jørn Rasmussen er vi eksperter i at forvandle den mest triste husfacade til et næsten nyt hus med en facaderenovering. Det kan give såvel huset som hele kvarteret et løft og er med til at øge husets værdi. Uanset om du vil sælge eller ej, står dit hus mere velplejet, og det er en daglig fornøjelse at se på.

En facaderenovering er også en økonomisk gevinst

Udover at en facaderenovering gør huset meget flottere, kan du med en facaderenovering også få mere udbytte af dine energikroner. Vi gør huset tættere, så varmen ikke fiser ud, men bliver inde, hvor du har betalt for, at den skal være. Vi undersøger huset for revner i facade og sokkel, inden vi laver facaderenovering, og tætner de steder, hvor ujævnheder og huller kan lade varmen slippe ud og fugt og kulde komme ind. Med en facaderenovering får du et langt bedre indeklima.

Det genindførte håndværkerfradrag giver også mulighed for at fratrække udgifterne til arbejdslønnen til håndværksydelser med grønt sigte, og det gælder både isolering og maling af facaden ved facaderenovering – læs gerne mere på SKATs hjemmeside her.

Vil du ændre din boligs fremtoning?

Med facaderenovering har du muligheden for at ændre din husfacade gennemgående eller at få den bragt tilbage til den stil, huset oprindeligt var bygget i. Valget er dit – skal det være filtset, sandblæst, kalket eller malet?

Der er flere faser i facaderenovering, og typisk laver Murermester Jørn Rasmussen:

  • Reetablering – vi udbedrer huller og revner
  • Rensning – med vand eller sand
  • Genopbygning – vi murer hvor nødvendigt
  • Reparation – er der mere gennemgående skader, fx sætningsskader, udbedres de også
  • Finish – her vælger du, hvordan du ønsker, facaden skal fremstå med et flot endeligt resultat

En facaderenovering er en forbedring af husets facade, hvor du både forbedrer husets udseende, men også forlænger facadens holdbarhed betydeligt. Forhåbentlig til daglig glæde. Vi går ikke, før du er tilfreds – også med oprydningen. Vi vil jo gerne kunne komme igen.

Lad os drøfte facaderenovering i Køge, Ringsted, Roskilde – og København

Vi starter gerne murerbilen og kommer ud for at kigge på dit behov for facaderenovering og vil naturligvis gerne give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 29 68 48 11 – måske er vi lige ude at lave en flot facaderenovering, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Medlem af BYG garanti - for din sikkerhed
  • Tilfredse kunder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Spørgsmål?

Ring på
29 68 48 11
og hør nærmere om
mulighederne.

Find os på Facebook