Vi udfører kvalitets murerarbejde i hele Storkøbenhavn samt på Midtsjælland

Epoxy gulv

epoxy

Går du med planer om et nyt epoxy gulv? Murermester Jørn Rasmussen kan lægge det helt perfekt.

Et epoxy gulv er ikke populært uden grund

Oprindeligt er epoxy gulv fremstillet og velkendt i industriel sammenhæng på grund af dets mange gode egenskaber. Ikke mindst slidstyrke og hårdførhed har gjord det til et sikkert og oplagt valg i de lokaler, hvor der skal kunne tåles meget, som produktionsvirksomheder mm.
Epoxy gulv er såkaldt kunstharpiks, et tokomponentmateriale, der kan være giftigt i flydende tilstand, hvis man kommer i berøring med det, men er helt ufarligt, når det er hærdet.

Mange fordele ved epoxy gulv

  • Har exceptionelt god slidstyrke
  • Har stor hårdførhed
  • Er hurtigt og nemt at rengøre

Epoxy gulv er også blevet meget populært, fordi det kan tilpasses en moderne indretningsstil og kan varieres på utallige måder med forskellige farver. Hvis man ønsker et råt og lidt industrielt look – New Yorker-look – kan et epoxy gulv være fx gråt og ensfarvet og få et betonagtigt udtryk.
Ønsker man at lave et opholdsrum til et rum med glade farver, fx i en institution, kan der tilsættes et hav af forskellige farvetoner, så der virkelig kan leges med gulvets udseende. Det har gjort epoxy gulv meget populært i institutioner, også fordi det netop er så nemt at rengøre og samtidig kan tåle alle former for slid, stort set uden at det kan ses på gulvet. Og så kan man jo lige lægge en hinkebane ind, mens man er i gang?

Nyt badeværelse, bryggers eller køkken med epoxy gulv

Endelig er epoxy gulv også blevet et oplagt valg i køkken og bryggers og ikke mindst i et nyt badeværelse, fordi det tåler fugt og kan lægges perfekt i alle rum – af en professionel vel at mærke. Det er ikke ufarligt at beskæftige sig med, mens det hærder, og derfor kan du trygt lade Murermester Jørn Rasmussen lægge dit nye epoxy gulv. Vi ved, hvad vi har med at gøre – og kan give dig det flotteste epoxy gulv i de rum, hvor du både slider meget på gulvet, har fugt og samtidig ønsker noget flot at se og stå på. Epoxy gulv er et rigtig godt alternativ til fliser, også fordi der ingen fuger er.

Kontakt os gerne

Vi kører dagligt ud i Køge, Ringsted og Roskilde, og vil gerne komme forbi, også i København, for at drøfte dine tanker om et epoxy gulv. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 29 68 48 11 – så er dit epoxy gulv tættere på, end du aner.

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Medlem af BYG garanti - for din sikkerhed
  • Tilfredse kunder

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Spørgsmål?

Ring på
29 68 48 11
og hør nærmere om
mulighederne.

Find os på Facebook